Politica de conținut

Încărcând conținut pe website-ul LeTrico.ro confirmi că materialele grafice sau de orice altă natură nu încalcă nicio prevedere legală, drepturile de autor, protecția mărcilor comerciale sau drepturi ale persoanelor. Deasemeni, confirmi că ai citit și esti de acord cu aceste reguli de conținut impuse de LeTrico.ro.

Ne rezervăm dreptul de a nu da curs comenzilor plasate, de a închide conturile și de a înceta orice tip de colaborare cu persoanele care nu respectă regulile menționate mai jos.

Înainte de a încărca sau a trimite conținutul către LeTrico.ro ai obligația de a verifica statutul legal al materialelor. Dacă nu deții dreptul de utilizare sau nu ești sigur în legătură cu aceasta, te rugăm să iei legatura cu autorul sau proprietarul drepturilor de autor pentru a obține aprobarea acestuia.


Prin încarcărea sau trimiterea de conținut, confirmi faptul că:

    - Deții dreptul legal de a utiliza respectivul conținut;
    - Nu realizezi produse neoficiale care conțin elemente precum denumiri, logo-uri, imagini personaje sau alte elemente grafice care sunt similare sau care aparțin unor companii, graficieni, echipe sportive, cluburi și organizatii, platforme, producători din industria jocurilor video etc.
    - Nu promovezi discursuri instigatoare la ură, discriminare sau oricare alt tip de conținut care ar putea afecta demnitatea altor persoane;
    - Nu imprimi fotografii sau oricare alt material grafic înfățișand persoane publice;
    - Îți asumi obligația de a verifica și de a respecta legalitatea conținutului pe care îl încarci și ești direct responsabil de orice conflict generat de acesta;
    - Vei suporta orice cheltuială generată de utilizarea de conținut ilegal de către tine pe site-ul LeTrico.ro.


Dacă suspectăm că anumite materiale grafice încalcă prezentul regulament sau prevederile legale acestea vor fi respinse și înlăturate fară avertisment și nu vor fi utilizate în procesul de producție.

Dacă materialele tale au fost respinse și ai motive să crezi ca este o eroare, te rugăm sa ne trimiti un e-mail pe adresa parteneriate@letrico.ro pentru a clarifica situația incluzând dovada conform căreia deții dreptul sau acordul de utilizare a conținutului sau oricare altă dovadă a statutului de legalitate.

Daca suspectezi că un design prezent pe LeTrico.ro este ilegal, te rugăm să îl reclami de urgență la adresa de e-mail parteneriate@letrico.ro

Tu cu ce te îmbraci?

Te-ai gândit vreodată că ai putea purta niște tricouri atât de mișto încat nimeni nu ți-ar putea rezista, iar cuceririle tale ar deveni legende? Noi facem tricouri din astea! (nu garantăm succesul dacă ești extrem de urât)

Contact

Luni - Vineri 10:00-18:00
0736.42.39.49
Info comenzi:
lemail@letrico.ro