Livrare și plată

Cum livrăm

♦ Prin curier Urgent Cargus / Bookurier - 18 lei

Timpul de procesare a unei comenzi este de 7-10 zile din momentul confirmării telefonice a comenzii. Livrarea se va face ulterior într-un interval de 24-48 de ore din momentul în care comanda a fost expediată.

Termenul aproximativ de livrare va fi comunicat în momentul confirmării telefonice a comenzii.

Te rugăm să precizezi în comandă, să ne anunți telefonic sau prin e-mail dacă ai o comandă urgentă care trebuie să ajungă până la o anumită dată.

♦ Produsele LeTrico nu se pot ridica de la sediu ci se livrează exclusiv prin curier.

 

Cum plătești

♦ Plata la livrare

Poți plăti contravaloarea produselor în momentul în care ridici coletul de la poștă sau de la curier.

♦ Prin transfer bancar

În momentul în care finalizezi comanda vei primi pe e-mail instrucțiunile de plată, adică numărul nostru de cont în care poți apoi să depui contravaloarea produselor fie prin ordin de plată la sediul băncii sau prin internet banking. Comanda nu va fi procesată decât în momentul in care avem confirmarea plății.

În cazul în care un cumpărător are deja o comandă returnată şi doreşte să mai plaseze o comandă pe LeTrico.ro, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans, pentru a evita abuzurile.

 

Tu cu ce te îmbraci?

Te-ai gândit vreodată că ai putea purta niște tricouri atât de mișto încat nimeni nu ți-ar putea rezista, iar cuceririle tale ar deveni legende? Noi facem tricouri din astea! (nu garantăm succesul dacă ești extrem de urât)

Contact

Luni - Vineri 10:00-18:00
0736.42.39.49
Info comenzi:
lemail@letrico.ro