Tricou cu ce vrei tu pentru copii pana la 6 ani

Nuanțele pot să difere ușor de imaginile prezentate.

54Lei

Stoc
La comandă
Livrare
Curier - 18 lei
Plata
La livrare
Cod produs:
BBP001

Opțiuni

Încarcă fișier

Informații

Dacă nu iți place ce modele avem noi, îți oferim și posibiliatea de a imprima ce vrei tu pe tricou.

Cum funcționează?

Încarcă fișierul cu imaginea sau grafica pe care o vrei pe tricou sau introdu link-ul spre aceasta. Alternativ, poți utiliza un serviciu de transfer fisiere precum WeTransfer și sa introduci doar linkul cu o arhiva.
După ce finalizezi comanda vei primi de la noi un email cu macheta tricoului ca să iți faci o parere despre cum va arata.

Timpul de procesare a comenzilor pentru tricouri personalizate cu grafica ta este de 7-10 zile lucrătoare. Înainte de a plasa o comandă te rugăm să citești Politica de conținut

Materiale sigure pentru copilul tău: Pentru că ştim cât de delicată este pielea copiilor, ne-am asigurat că folosim materiale certificate internaţional pentru hainele de copii şi bebeluşi. Tricourile sunt din bumbac 100%, iar cerneala şi folia pe care le folosim pentru personalizare îndeplinesc standardul de toxicitate Oeko-Tex Standard 100, clasa I, care atestă faptul că materialele sunt ecologice, non-toxice, şi pot intra în contact cu pielea copiilor.

Tricourile pentru bebeluşi (de la 6 luni la 2 ani) prezintă două capse la umăr, pentru a face operaţiunile de îmbrăcare şi dezbrăcare să fie mai uşoare şi mai plăcute pentru cei mici. 

Dă-i o notă! (7)

Spune-ți parerea

Nu este admis limbajul HTML

Nasol            Ultra-mega-fenomenal


Continuare
 

Tu cu ce te îmbraci?

Te-ai gândit vreodată că ai putea purta niște tricouri atât de mișto încat nimeni nu ți-ar putea rezista, iar cuceririle tale ar deveni legende? Noi facem tricouri din astea! (nu garantăm succesul dacă ești extrem de urât)

Contact

Luni - Vineri 10:00-18:00
0736.42.39.49
Info comenzi:
lemail@letrico.ro