Despre tricouri

Tricouri pentru bărbați

Tricourile bărbăteşti sunt fabricate din bumbac 100% ,cu o grosime de 160 g/mp. Croiala este la baza gâtului, fără cusături laterale, cu o bandă de întărire la umăr. Datorită finisării cu silicon materialul este moale şi plăcut la atingere.

 

Tricouri pentru copii

Acestea sun fabricate tot din bumbac 100%, grosime 150-155 g/mp. Au cusături laterale şi bandă de întărire la umăr.

 

Tricouri pentru fete

Tricourile pentru fete sunt din bumbac 100%, cu o grosime de 155 g/mp. Au o croială clasică, uşor cambrată şi sunt un pic mai decoltate faţă de tricourile bărbăteşti.

 

Maiouri pentru fete

Maieurile pentru fete sunt fabricategb de Roly, un brand spaniol cu tradiție. Croiala este cambrată, cu decolteu în X la spate. Maieurile au cusături laterale, iar materialul din care sunt fabricate este 100% bumbac.

 

Metode de imprimare

Utilizăm DTG (direct to garment printing) sau print digital. Imprimarea se face direct pe tricou, cu cerneluri care intră în ţesătură, rezultatul fiind un imprimeu cu o textură fină, cu rezistenţă sporită la spălări dese. Posibilităţile de imprimare sunt excepţionale: policromie, calitate fotografică, culori vii. Pentru anumite modele oferim şi posibilitatea imprimării prin termotransfer. Această procedură implică aplicarea unei folii pe tricou, fixarea făcându-se la o temperatură foarte mare. Rezistenţa în timp este foarte ridicată.

 

Întreținerea produselor

Tricourile imprimate digital (în țesătură) trebuiesc spălate de mână, la o temperatură de maxim 30 de grade. Înainte de spălare tricourile se întorc pe dos şi nu se lasă la înmuiat. Evită să foloseşti foarte mult detergent şi în niciun caz nu folosi înălbitori sau produse care conţin clor. Nu sunt recomandați detergenții sub formă de pastilă, nici balsamul de rufe. Ideal ar fi sa folosești un detergent lichid. Tricoul nu se curăţă chimic. Uscarea tricoului se face la temperatura camerei şi se calcă întors pe dos.

Tricourile imprimate prin termotransfer se pot spală la maşină, respectând aceleaşi indicaţii de spălare ca la tricourile imprimate digital. Centrifugarea ar trebui sa fie facuta la minimum de rotatii pe minut. Tricoul se calcă întors pe dos.

 

Tu cu ce te îmbraci?

Te-ai gândit vreodată că ai putea purta niște tricouri atât de mișto încat nimeni nu ți-ar putea rezista, iar cuceririle tale ar deveni legende? Noi facem tricouri din astea! (nu garantăm succesul dacă ești extrem de urât)

Contact

Luni - Vineri 10:00-18:00
0736.42.39.49
Info comenzi:
lemail@letrico.ro